suomi Suomeksi - englanti In English -
Eravaris

Yhteystiedot:

T:mi Erävaris
Osoite:
Kellantie 216
44640 Kymönkoski
Puhelin:
040 740 5595
E-mail:
ville.varis[at]eravaris.inet.fi


Sijainti kartalla:

Palvelut » Elämyksiä

Sup-lautailu

Retki rauhallisiin rantamaisemiin Sup-Laudalla. Opastetulle retkelle voi lähteä mukaan kokematonkin Suppailija. Mahdollisuus on myös vuokrata lautoja omaan käyttöön. Ilmasta tyhjennettynä Sup-lauta vie vain vähän tilaa. Mukana tulee kätevä käsipumppu jolla laudan voi täyttää vaikka omalla mökillä. Lautoja on vuokrattavana 5 kpl.

 

Hirsihuvila Koskikara

Kymönkoskella Leppäsenkosken niskalla sijaitsee korkeatasoinen hirsihuvila. Majoitustilaa löytyy 8+2 hengelle. Kalastusmahdollisuudet ovat aivan vieressä sekä koskella että järvellä. 

Paintball

Nyt pääsee pelaamaan paintball peliä. Kymonkoskelle on tehty metsäpelikenttä jonne voi järjestää vaikka teemapelejä. Tervetuloa pelaamaan

Savusauna + Palju + Rantasauna

Rentouttava päivä rauhaisalla rannalla. Sopii vaikka melontaretken päätteeksi.

Vaijeriliuku

Kymönkoskella Leppäsen tilalla voi myös liukua vaijerirataa. Reilu 100m pitkä liuku pellon pintaa hipoen varmasti mieleen jäävä kokemus.

4 kosken melontaretki

Melomme Kolima-Keitele reittiä alkaen Leppäsen tilalta. Reilun tunnin ajan melomme intiaanikanooteilla järviä, virtavesiä ja koskia myöten. Retki päättyy Keitelejärveen.

6 kosken melontaretki

Lähdetään yhdessä melontaretkelle! Melotaan  intiaanikanooteilla järviä, virtavesiä ja koskiakin. 3 tunnin retken aikana kahvittelemme tulilla ja koemme täpäriäkin tilanteita keskisuomalaisessa luonnossa.

Pokeriturnaus

Jakaja neuvoo kuinka pelataan ja antaa vinkkejä. Harjoittelun jälkeen pelataan turnaus. Joku saa hyvät kortit, toinen korottaa ja kolmas bluffaa. Tiukkaa silmäpeliä ja toisten käsien arvailuja. Lopuksi kuitenkin löytyy voittaja joka kruunataan korttihaiksi.

Kanoottipoolo

Kaksi vettä pelkäämätöntä joukkuetta taistelee inkkarikanootteilla, kumpi joukkue tekee eniten maaleja. Tässä lajissa kanootit kaatuu ja kaikki kastuu. Varma hitti lämpöisenä kesäpäivänä.

Metsäretki

Lähdemme ryhmän kanssa tutustumaan metsään ja siellä oleviin kasveihin, eläimiin sekä ilmastoon ja metsätyyppeihin. Kulkiessamme tutkimme kaikkea löytämäämme, vertailemme ja keskustelemme metsäisistä asioista. Välillä paistamme makkaraa tulilla ja nautimme retkievästä.

Maalaisleipää ja ulkoilua

Tule mukaan leipomaan ruisleipää puulämmitteisessä leivinuunissa. Yli 100-vuotias juuri kertoo perinteen säilyneen sukupolvelta toiselle. Leivonnan ohessa ulkoilemme ja kahvittelemme maalaismiljöössä. Ohjelma kestää puolipäivää.